Gå til indhold

✓ 14 dages fortrydelsesret ✓ 12 måneders garanti ✓Hurtige leveringer ✓ Gratis fragt på ordrer over SEK 3500 inden for Sverige

HVIS GENOPLYST SAGE ESPRESSOMASKINER

Introduktion

Også selvom du er bekendt med Sage espressomaskinerne, har du måske aldrig hørt om renoverede espressomaskiner? En istandsat espressomaskine er den bedste mulighed for dem, der ønsker både kvalitet og ydeevne til en lavere pris. Vi besvarer de mest almindelige spørgsmål om istandsatte espressomaskiner.

Hvad betyder istandsat?

En renoveret er anderledes end en brugt. At espressomaskinen er istandsat betyder, at den er blevet funktionsrestaureret til ny stand. Det betyder ikke, at espressomaskinen er 100% ny, men funktionelt som ny.

Hvor kommer de fra?

Vores espressomaskiner består af tidligere returnerede og genvundne varer. Alle espressomaskiner gennemgår en række forskellige tests, sliddele udskiftes og andre elektriske komponenter der viser tegn på slid udskiftes. Inden espressomaskinerne sælges hos os, gennemgår vi en grundig kvalitetskontrol og deler dem op i to forskellige tilstandsniveauer. Læs mere om vores konditionsniveauer nedenfor.

Samme forhold som en ny

Du får 12 måneders garanti og 14 dages fortrydelsesret på alle vores espressomaskiner uanset stand.

Tilstandsklassificering

Alle espressomaskiner, som vi modtager, har forskelligt slid og dermed udfører vi en kvalitetskontrol, hvor vi klassificerer maskinerne efter stand. På barista-espresso.se vi har to forskellige tilstandsniveauer. "Som ny" og "God". Uanset hvilken stand du vælger, er maskinen totalrenoveret indvendigt og dermed garanterer vi at maskinen er funktionelt som ny. Betingelsen er kun baseret på udvendige brugsspor.

Som ny

Espressomaskinen har mindre brugsspor, som kun er synlige ved visse betragtningsvinkler. Ridserne findes normalt kun foran på drypbakken og er ekstremt små, og er derfor som nye.

godt

Espressomaskinen har normalt tydelige tegn på brug og kan have mindre ridser, buler og kantbuler.

Pakker klimasmart!

Pap er den klimasmarte emballagemulighed ifølge flere undersøgelser. Derfor er alle vores espressomaskiner pakket i 100% pap, der er tilpasset vores produkter.

4 grunde til, hvorfor du bør overveje renoveret frem for nyt

Mere bæredygtigt forbrug

Billigere for dig

Bedre for klimaet

Samme forhold som en ny

Du får 12 måneders garanti og 14 dages fortrydelsesret på alle vores espressomaskiner.

Har du flere spørgsmål eller bekymringer?

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores istandsatte espressomasker eller har andre bekymringer, så tøv ikke med at kontakte os ved at udfylde kontaktformularen eller ringe til os direkte på (+46) 08-420 026 55 så hjælper vi dig.

Kontakt os

lukke (esc)

ABONNER PÅ VORES NYHEDSBREV

Deltag i nyheder, tilbud og konkurrencer, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Vi udsender spændende og værdifuld information vedrespresso.

Aldersbekræftelse

Ved at klikke på Enter bekræfter du, at du er gammel nok til at indtage alkohol.

Søg

Tilføjet til kurv