Gå til indhold

Ansvarsbegrænsning

9.  Ansvarsbegrænsning

9.1 Vi påtager os intet ansvar for indirekte skader, der måtte opstå på grund af produktet.

9.2 Vi påtager os intet ansvar for forsinkelser/fejl som følge af omstændigheder uden for virksomhedens kontrol (Force Majeure). Disse forhold kan for eksempel være arbejdskonflikt, brand, krig, myndighedsbeslutning, nedsat eller ikke-eksisterende levering fra leverandøren.

9.3 Endvidere tages der intet ansvar for eventuelle ændringer af produkter/produktegenskaber, som er blevet ændret af den respektive leverandør og andre faktorer, som ligger uden for vores kontrol.

9.4 Produktinformation

Vi tager forbehold for eventuelle typografiske fejl på denne hjemmeside og endeligt salg af produkter. Vi garanterer ikke, at billederne gengiver produkternes nøjagtige udseende, da der kan forekomme en vis farveforskel afhængig af skærm, fotokvalitet og opløsning. Vi gør altid vores bedste for at eksponere produkterne så korrekt som muligt.

9.5 Ændringer af de generelle vilkår og betingelser

Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i vilkår og betingelser til enhver tid. Ændringer af vilkårene vil blive offentliggjort online på hjemmesiden. De ændrede vilkår og betingelser anses for accepteret i forbindelse med bestillinger eller besøg på hjemmesiden.

10. Force Majeure

Begivenheder såsom krig, naturkatastrofer, kamphandlinger, regeringsbeslutninger, manglende levering fra underleverandører, kostbare omstændigheder og tilsvarende hændelser uden for vores kontrol, som ikke kunne forudses, skal tilskrives force majeure. Det betyder at Barista og Espresso er fritaget for deres forpligtelser til at opfylde indgåede aftaler.

10.  Bemærkning til kunder uden for EU:

Kontakt os venligst før du foretager et køb i vores webshop.

moms 0%, eksport uden for EU.  Bemærk venligst, at du er ansvarlig for eventuelle lokale afgifter og skatter.

Garanti: For lande uden for EU er kunden ansvarlig for forsendelsesomkostninger for eventuelle reparationer.

For annullerede ordrer forbeholder vi os retten til at opkræve omkostningerne til korttransaktionsgebyret.

UK kunder:

Den mindste ordreværdi er £135. Vores butik beregner ikke moms for kunder uden for EU. For ordrer under 135 £ skal vi opkræve britisk moms på salgsstedet, og vores onlinebutik er ikke i stand til at gøre dette i øjeblikket. Vi sætter pris på din forståelse.

 

11. Hjælp os med at hjælpe dig.

 Hvis du har spørgsmål til de produkter, vi tilbyder på vores hjemmeside, bedes du kontakte os først, inden du afgiver din ordre. På den måde forsøger vi at undgå at sende dig produkter, der ikke er som forventet. Hjælp os med at hjælpe dig.

 

 

 

Tilføjet til kurv