Gå til indhold

Hvis Barista Espresso

Om os

Barista og Espresso er en bæredygtighedsorienteret onlinebutik i kaffe, espressomaskiner og tilbehør i Sverige, der blev grundlagt i 2021. Vi sender vores produkter til hele Sverige. Vores vision og mål er at tilbyde et klimasmart alternativ. Tidligere var der kun to valg, når man skulle købe en espressomaskine, enten ny eller brugt. Ved at give de samme garantier og betingelser som en ny, kan vi genbruge eksisterende ressourcer og dermed bidrage til et mere bæredygtigt forbrug uden at miste kvalitet og ydeevne.

Vores vision

Vi stræber konstant efter at nå vores mål og vision og de tre 3 hovedprincipper er:

Billedblokke

Vi stræber altid efter en klimasmartere løsning.

Kunden i fokus

Vi prioriterer altid kundens behov.

Kvalitet

Vi sikrer, at alle vores produkter har den højeste ydeevne og kvalitet.

Perfekt snack

Et mere miljøvenligt alternativ med samme høje kvalitet og ydeevne som et nyt med 12 måneders garanti. Ingen uforudsigelige risici, der følger med at købe en brugt. Så en perfekt snack!

Lær mere

Hvorfor skal du købe en renoveret fremfor en ny?

Grunde:

∙ Samme købsoplevelse som en ny

∙ Du hjælper miljøet ved at forbruge bæredygtigt

∙ Du får 12 måneders garanti og 14 dages fortrydelsesret

∙ Billigere for din pung

Hvordan ideen opstod

Under covid-19 pandemien, hvor alle skoler og kontorer var lukkede, blev der vakt en større interesse for at kunne brygge espresso hjem. Efter et dybt dyk online efter en espressomaskine, kom vi hurtigt frem til, at Sage espressomaskiner er de bedste i deres prisklasse og er også begyndervenlige for os, der er nye inden for espressobrygning. Men vi indså, at prisen på en ny Sage espressomaskine var alt for høj til vores budget, og brugt var derfor vores næstbedste mulighed. Men med brugte biler følger flere risici såsom;

∙ Ingen garanti

∙ Højere slitage

∙ Funktionsfejl

∙ Andre uforudsigelige risici

Vi ønskede at finde en løsning, hvor vi kan eliminere risikofaktoren ved at købe brugt og samtidig tilbyde et mere miljøvenligt alternativ uden at miste espressomaskinens kvalitet og ydeevne.

Hvad adskiller os fra andre?

Barista Espresso er en unik netbutik med en forretningsidé, der har en vision om at bidrage til mere bæredygtigt forbrug.