Gå til indhold

Købevejledning Pro hjemmebrug

Har du brug for hjælp til at finde din rigtige espressomaskine? Vi vil forklare, hvad forskellene er mellem de forskellige modeller, som vi tilbyder Barista Espresso.

5 VIGTIGE SPØRGSMÅL

For at du kan vide, hvilken espressomaskine der er bedst for dig, skal du tænke over 5 vigtige spørgsmål.

VALG AF ESPRESSOMASKINETYPE

Espressomaskinerne kan opdeles i 2 forskellige varianter: Dobbeltkedler eller varmevekslere. Tag et kig på fanerne nedenfor for at læse mere om dem.

Profitec-all6-Barista och Espresso

START MED AT FORSTÅ FORSKELLENE

Vi har lavet en kort oversigt over de forskellige typer espressomaskiner, der er tilgængelige hos os og forstår, hvilken der passer dig bedst!v

mere information

OM VARMEVEKSLER

Varmeveksler har en stor kedel til både mælkeskumning og brygning. Den øverste del af kedlen bruges til damp og den nederste del til brygning. Fordelen ved varmeveksleren er, at den er stærk og i stand til at brygge flere kaffedrikke efter hinanden og er velegnet til dem, der kan lide at drikke latte og cappuccino.

mere information

ESPRESSOMASKINE MED DOBBELTKEDEL

Fordelen ved dobbeltkedler er, at du har bedre kontrol over din bryggetemperatur takket være, at du kan ændre temperaturen på hver enkelt kedel separat. Det giver dig en god chance for at få bedre espresso-shots sammenlignet med en varmeveksler. Ligesom en varmeveksler kan du både skumme og brygge på samme tid.

mere information

HAR DU BEGRÆNSET PLADS?

Når du ved, hvilken variant du skal bruge, er det tid til at spørge, hvor stor en espressomaskine du kan have. Nogle har begrænset plads, og så er dette punkt meget vigtigt. Her deler vi vores anbefalinger til dig, der har begrænset plads.

PROFITEC PRO 300

Pro 300 er den mest kompakte dobbeltkedel espressomaskine, vi har. Det er både overkommeligt og meget effektivt. Ønsker du en espressomaskine med kvalitet og ydeevne, kan du ikke gå galt med at vælge en espressomaskine fra Profitec.

LÆS MERE OM PRO 300
GO-Barista och Espresso

PROFITEC GO

Profitec går endnu mindre størrelse, espressomaskine med en pande

LÆS MERE OM PROFITEC GO

ROCKET APPARTAMENTO

Den mest klassiske og mest populære model af Rocket Espresso. Det er den mest kompakte espressomaskine med varmeveksler kan anbefales start! Der er flere forskellige varianter, som du kan vælge imellem og er en yderst brugervenlig espressomaskine.

LÆS MERE OM APPARTAMENTO

VIL DU FORBINDE DIREKTE?

Er du måske træt af at fylde en intern vandtank? Vil du i stedet kunne tilslutte din espressomaskine direkte, så du ikke længere skal tænke på at genopfylde igen? Her har vi samlingen af alle espressomaskiner med mulighed for direkte tilslutning.