Gå til indhold
Sage Barista Express-Semi-automatisk-Sage Renovated-Barista och Espresso

HVIS GENOPLYST SAGE ESPRESSOMASKINER

Købsguide - Sage Istandsat

Sage har mange forskellige modeller af deres espressomaskiner og det kan opleves svært og kompliceret. Her afklarer vi forskellene fordele og ulemper for at hjælpe dig med at finde den perfekte espressomaskine, der passer til dine behov.

Hvad betyder istandsat?

En renoveret er anderledes end en brugt. At espressomaskinen er istandsat betyder, at den er blevet funktionsrestaureret til ny stand. Det betyder ikke, at espressomaskinen er 100% ny, men funktionelt som ny.

barista_och_espresso0901_1-Barista och Espresso

Hvor kommer de fra?

Vores espressomaskiner består af tidligere returnerede og genvundne varer. Alle espressomaskiner gennemgår en række forskellige tests, slidkomponenter udskiftes og andre elektriske komponenter, der viser tegn på slid, udskiftes. Inden espressomaskinerne sælges hos os, gennemgår vi en grundig kvalitetskontrol og deler dem op i to forskellige tilstandsniveauer. Læs mere om vores konditionsniveauer nedenfor.

Sage Barista Express-Semi-automatisk-Sage Renovated-Barista och Espresso

Samme forhold som en ny

Du får 12 måneders garanti og 14 dages fortrydelsesret på alle vores espressomaskiner uanset stand.

Tilstandsklassificering

Alle espressomaskiner som vi modtager har forskelligt slid og dermed udfører vi en kvalitetskontrol hvor vi klassificerer maskinerne efter stand. På barista-espresso.se vi har to forskellige tilstandsniveauer. "Som ny" og "God". Uanset hvilken stand du vælger, er maskinen totalrenoveret indvendigt og dermed garanterer vi at maskinen er funktionelt som ny. Betingelsen er kun baseret på udvendige brugsspor.

Som ny

Espressomaskinen har mindre brugsspor, som kun er synlige ved visse betragtningsvinkler. Ridserne findes normalt kun foran på drypbakken og er ekstremt små, og er derfor som nye.

godt

Espressomaskinen har normalt tydelige tegn på brug og kan have mindre ridser, buler og kantbuler.

Pakker klimasmart!

Pap er den klimasmarte emballagemulighed ifølge flere undersøgelser. Derfor er alle vores espressomaskiner pakket i 100% pap, der er tilpasset vores produkter.

4 grunde til, hvorfor du bør overveje renoveret frem for nyt

Mere bæredygtigt forbrug

Billigere for dig

Bedre for klimaet

Samme forhold som en ny

Du får 12 måneders garanti og 14 dages fortrydelsesret på alle vores espressomaskiner.

Har du flere spørgsmål eller bekymringer?

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores istandsatte espressomasker eller har andre overvejelser, så tøv ikke med at kontakte os ved at udfylde kontaktformularen eller ringe til os direkte på (+46) 08-420 026 55 så hjælper vi dig.