Gå til indhold

✓ 14 dages fortrydelsesret ✓ 12 måneders garanti ✓Hurtige leveringer ✓ Gratis fragt på ordrer over SEK 3500 inden for Sverige

Flair espresso tilbehør

At have det rigtige tilbehør til din Flair espressomaskine kan gøre en stor forskel. Få en ekstra kurv for at have to typer chips klar på samme tid og hurtigt skifte mellem slag. Specialkværne hjælper dig også med at få mest muligt ud af din maskine og skabe fantastiske kaffedrikke.

Tilbehør til at forbedre din brygning!

Tilbehør til at forbedre din brygning!
Din Flair 58 og 58x kommer med alt hvad du behøver for at brygge det højeste niveau af espresso af cafékvalitet. Men du behøver ikke stoppe der!

Vi tilbyder en række yderligere muligheder for at forbedre din brygningsoplevelse, inklusive en magnetisk portafiltertragt og mælkeskummende muligheder fra vores venner hos Nanofoamer. Derudover er din Flair 58 og 58x en maskine, og derfor skal dele muligvis udskiftes. Snup hvad du skal bruge nedenfor.

Tilbehør til PRO 2-systemet!

Din PRO 2 kommer med alt hvad du behøver for at brygge på højeste niveau espresso, cafe kvalitet. Men du behøver ikke stoppe der!

Vi tilbyder en række ekstra muligheder for at forbedre din brygningsoplevelse, herunder en ekstra Portafilter og bryghoved for at brygge på hinanden følgende skud uden at rense først. Din PRO 2 er også en maskine, og som sådan skal dele muligvis udskiftes.

Tag din signatur videre med ekstra funktioner!

Din signatur kommer med alt, hvad du behøver for at brygge espresso af cafekvalitet. Men du behøver ikke stoppe der!

Vi tilbyder en række ekstra tilbehør til at forbedre din brygningsoplevelse, inklusive et ekstra Portafilter at brygge på hinanden følgende skud uden at rense først og en temperaturstrimmel for forbedret varmekontrol.

Tag din klassiker til næste niveau!

Se din Classic som et reelt grundlag for manuel brygning espresso. Men du behøver ikke stoppe der!

Når du er klar, kan du overveje at opgradere din Classic, enten med ekstra tilbehør som vores trykmålersæt, eller ændre spillet helt ved at opgradere helt til vores PRO 2 bryggehoved. Alt er inden for din rækkevidde.

Opgrader din NEO!

Betragt NEO som dit sande grundlag for manuel brygning espresso. Den har alt, hvad du behøver for at komme i gang med din espressorejse, og vi har alt det tilbehør, du skal bruge for at fortsætte på den espressorejse.

Når du er klar, kan du overveje at opgradere din NEO til at brygge med to Flow-Controls Portafilter, eller køb en Bundløs 2-i-1 Portafilter- og trykmålersæt.

Er du en kaffeelsker med en elegant espressomaskine? Hvis det er tilfældet, så ved du, at det at have det rigtige tilbehør til din maskine kan gøre hele forskellen for at skabe fantastiske kaffedrikke. Fra ekstra kurve til specialkværne, der er masser af småt tilbehør til rådighed for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit FLAIR espressomaskine.

En af de mest nyttige ting for alle FLAIR espressomaskiner er en ekstra kurv. Dette giver dig mulighed for at have to forskellige typer chips klar på én gang; en til almindelige shots og en til koffeinfri eller aromatiseret shots. Muligheden for hurtigt at skifte mellem shots uden at tømme og genopfylde portafilteret sparer tid, når du laver flere drinks i myldretiden.

lukke (esc)

ABONNER PÅ VORES NYHEDSBREV

Deltag i nyheder, tilbud og konkurrencer, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Vi udsender spændende og værdifuld information vedrespresso.

Aldersbekræftelse

Ved at klikke på Enter bekræfter du, at du er gammel nok til at indtage alkohol.

Søg

Tilføjet til kurv