Gå til indhold

✓ 14 dages fortrydelsesret ✓ 12 måneders garanti ✓Hurtige leveringer ✓ Gratis fragt på ordrer over SEK 3500 inden for Sverige

Espressomaskine til kontoret

Velkommen til Barista og Espresso! Vi er en erfaren og pålidelig leverandør af højkvalitets espressomaskiner og kværne. Vores mål er at tilbyde dig den bedste kvalitet espressomaskine og kværnesæt, inklusive bønner og barista-træning, for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit kontorlokale. På Barista og Espresso vi forstår vigtigheden af at have en god espressomaskine og kværn på dit kontor. Vores espressomaskiner og kværne er designet til at give dig den bedste kvalitetskaffe på en effektiv måde, samt spare dig tid og penge i det lange løb.

Vi tilbyder også barista-uddannelse for at sikre, at dit personale får mest muligt ud af din espressomaskine og kværnesæt. Vores barista-uddannelse indeholder tips og tricks til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din espressomaskine, samt råd om, hvordan du vedligeholder den for at sikre, at den forbliver i god stand i mange år fremover.

Vores erfarne team af fagfolk er her for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din espressomaskine og kværnesæt. Vi er altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, og for at give dig den bedste rådgivning og støtte.

Så hvis du leder efter en espressomaskine og kværnesæt af høj kvalitet, inklusive bønner og barista-træning, til en konkurrencedygtig pris, skal du ikke lede længere end Barista og Espresso. Kontakt os i dag for at drøfte dine behov og komme i gang.

Espressomaskiner til alle behov

Uanset dine behov; antal ansatte, ønsker om brygget kaffe, cremet cappuccino, mælkeskum lavet af havremælk eller maskiner af en bestemt type design - vi har med garanti den kaffemaskine, der passer til dig! For, vi plejer at sige, at de eneste kaffemaskiner, vi ikke kan tilbyde dig som virksomhed, er dem, der ikke holder mål. Vi samarbejder kun med de absolut bedste producenter af kaffe- og espressomaskiner på markedet. Det vigtigste for os er, at vi sammen med dig finder den kaffemaskine, der passer bedst til din virksomhed og dine behov.

Kontakt os

lukke (esc)

ABONNER PÅ VORES NYHEDSBREV

Deltag i nyheder, tilbud og konkurrencer, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Vi udsender spændende og værdifuld information vedrespresso.

Aldersbekræftelse

Ved at klikke på Enter bekræfter du, at du er gammel nok til at indtage alkohol.

Søg

Tilføjet til kurv