Gå til indhold

✓ 14 dages fortrydelsesret ✓ 12 måneders garanti ✓Hurtige leveringer ✓ Gratis fragt på ordrer over SEK 3500 inden for Sverige

alle kaffekværne

Espressoelskere har brug for den rigtige kværn for fantastiske resultater. Professionelle kværne bruger større flade eller koniske grater, der genererer mindre varme og skaber en ensartet partikelstørrelse. Hjemmemodeller har normalt små klinger, der kan påvirke brygkvaliteten. Kommercielle maskiner har også større beholdere, så du kan male flere bønner på kortere tid.

I dag er flere og flere mennesker, der henvender sig til espressomaskiner for en bekvem måde at lave deres foretrukne kaffedrikke på. Men hvis du mener det seriøst med at lave fantastisk espresso, er det vigtigt at have den rigtige kværn. Hjemme- og professionelle espressokværne har meget forskellige designs og kapaciteter, som i høj grad kan påvirke dine brygningsresultater.

Den største forskel mellem hjemme- og professionelle espressokværne ligger i graderne. Professionelle slibemaskiner bruger større flade eller tilspidsede stålkvaliteter, der genererer mindre varme end små klinger, der findes i de fleste hjemmemodeller. Dette sikrer en bedre udvinding af smag fra friskmalede kaffebønner samt en jævn partikelstørrelse for ensartede resultater, hver gang du brygger. På grund af de store magasiner på mange kommercielle modeller kan du også male flere bønner på kortere tid.

lukke (esc)

ABONNER PÅ VORES NYHEDSBREV

Deltag i nyheder, tilbud og konkurrencer, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Vi udsender spændende og værdifuld information vedrespresso.

Aldersbekræftelse

Ved at klikke på Enter bekræfter du, at du er gammel nok til at indtage alkohol.

Søg

Tilføjet til kurv