Gå til indhold

✓ 14 dages fortrydelsesret ✓ 12 måneders garanti ✓Hurtige leveringer ✓ Gratis fragt på ordrer over SEK 3500 inden for Sverige

tilbehør

Et kvalitetsvandfilter er afgørende for at skabe fantastiske espresso-drikke. Det fjerner urenheder og aflejringer, hvilket sikrer en ensartet smag hver gang! Andre barista tilbehør inkluderer også flair espressomaskiner og andre værktøjer til at skabe den perfekte kop.

barista tilbehør

Som barista ved du, at det at have det rigtige tilbehør kan gøre hele forskellen for at skabe en enestående kop espresso. Fra vandrensningssystemer til slanke espressomaskiner og alt derimellem er der ingen mangel på muligheder, når det kommer til tilbehør til din cafe eller kaffebar. Lad os tage et kig på nogle af de mest populære barista-tilbehør, der er tilgængelige i dag.

Vandrensningssystem: Din lokale vandforsyning kan indeholde mineraler og andre forurenende stoffer, der kan påvirke smagen og teksturen af dine espresso-drikke. Investering i et kvalitetsfiltreringssystem til din virksomhed vil hjælpe med at sikre, at du producerer konsekvent velsmagende drinks hver gang. Ud over at filtrere skadelige forurenende stoffer fra, reducerer disse systemer også aflejringer fra hårdt vand

lukke (esc)

ABONNER PÅ VORES NYHEDSBREV

Deltag i nyheder, tilbud og konkurrencer, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Vi udsender spændende og værdifuld information vedrespresso.

Aldersbekræftelse

Ved at klikke på Enter bekræfter du, at du er gammel nok til at indtage alkohol.

Søg

Tilføjet til kurv